Roulette regels
Net als bij elk spelletje zijn er ook regels bij het spelen van roulette. Gelukkig is roulette niet heel moeilijk te begrijpen en is het spelen volgens de spelregels dan ook goed te doen. Voordat wij de roulette regels met je door gaan nemen is het belangrijk om te weten hoe de speeltafel bij roulette ingedeeld is. Er zijn meerdere vakken beschikbaar op de roulettetafel, waarbij het de bedoeling is dat je een zo goed mogelijke inzet plaatst. Je hebt de keuze uit meerdere vakjes en ook de inzetten die je kunt plaatsen zijn variabel. Aan de speeltafel zijn namelijk meerdere fiches te vinden die elk een eigen waarde vertegenwoordigen. Met deze fiches plaats je de inzet en afhankelijk van het aantal fiches zal dus het bedrag voor die speelronde bepaald worden. Aan een roulettetafel kan gespeeld worden met meerdere inzetten. Afhankelijk van de speeltafel gelden er eventueel limieten waar je jezelf aan moet houden. Zo kan het voorkomen dat er met minimaal 10 cent gespeeld moet worden, maar ook speeltafels waar de limieten enkele tot tientallen euro's bedragen zijn aanwezig. Als de inzet eenmaal is geplaatst zal de dealer of het spel het balletje in het roulettewiel laten draaien en zal het vakje waar het balletje terecht komt bepalen of je gewonnen hebt of niet.

Plaats een inzet
Het plaatsen van een inzet kan dus op verschillende manieren. Bij het Europees roulette zijn de regels dat er over het hele speelveld een inzet kan worden geplaatst op de nummers 0 tot en met 36. Hierbij is het mogelijk om je fiche in te zetten op een heel nummer, maar ook kan je deze over aangrenzende nummers verdelen. Zo spreid je de inzet en dus ook de kansen op het behalen van een winst. Met één fiche is het mogelijk om op één, twee en 4 nummers tegelijk in te zetten als je alleen voor de nummers kiest. Naast het inzetten op gewone nummers kan er ook voor een serie nummers gekozen worden. Zo kan je kiezen voor het inzetten op een vak van 12 nummers, maar ook een rij met 12 nummers. Deze inzetmogelijkheid vind je aan de buitenzijde van het speelveld, aangrenzend aan de betreffende getallen.

Tussen de roulette regels zie je ook de mogelijkheid om in te zetten op vakken waarbij de kansen vrijwel 50 procent zijn. Hierbij vind je de vakken rood, zwart, even, oneven, hoge nummers en lage nummers. Als je een inzet plaatst op één van deze vakken zet je dus in op meerdere getallen, maar niet specifiek op één van de nummers die kunnen vallen. Het inzetten op een kleur, even of oneven nummers zal waarschijnlijk wel duidelijk zijn. Verder zijn de hoge nummers alle getallen van 19 tot en met 36 en is een inzet op de lage nummers voor de getallen 1 tot en met 18.

Uitbetalingen
Door al deze verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een inzet kan je natuurlijk meerdere uitbetalingen winnen. Zo zal een inzet op een heel nummer een uitbetaling van 36 keer de inzet geven en krijg je bij een inzet op 2 aangrenzende nummers 18 keer de inzet uitbetaald. Heb je gewonnen en je fiche lag op het kruis van 4 nummers, dan is er 9 keer de geplaatste inzet gewonnen. Bij de serie nummers werkt het iets anders. Valt één van de 12 nummers die jij gekozen hebt, dan krijg je een uitbetaling van 3 keer de inzet die je geplaatst hebt. Verder zijn er de 50 procent vakken die bij winst een verdubbeling van je inzet terug aan je saldo toe voegen.

Live roulette of gewoon roulette
In de roulette regels zitten er qua inzetten en uitbetalen geen verschillen. Waar je wel op moet letten is de manier van spelen. Bij live roulette wordt er gespeeld met een dealer, die alles aan de speeltafel zal doen. Ook moet je er hierbij op letten dat je binnen een bepaalde tijd je inzet moet plaatsen en je kunt gebruik maken van een chat. Ga je gewoon roulette spelen, dan wordt alles geregeld door de computer. De uitslagen zijn altijd willekeurig met de Random Number Generator en je hebt alle tijd om een inzet te plaatsen. Welke vorm van roulette je ook kiest, als jij alle roulette regels weet is spelen een fluitje van een cent.

Speel nu de NIEUWSTE games

Wild Wild WestWild Wild WestNu Spelen »
Mugshot MadnessMugshot MadnessNu Spelen »
Terminator 2Terminator 2Nu Spelen »
Dazzle MeDazzle MeNu Spelen »
Mystery At The MansionMystery At The MansionNu Spelen »
SpellcastSpellcastNu Spelen »
Winter BerriesWinter BerriesNu Spelen »
Wolf CubWolf CubNu Spelen »
Live BlackjackLive BlackjackNu Spelen »
Lady JokerLady JokerNu Spelen »
Dragons PearlDragons PearlNu Spelen »
FruitoidsFruitoidsNu Spelen »
Blackjack Lage InzetBlackjack Lage InzetNu Spelen »
GalacticonsGalacticonsNu Spelen »
Super EightiesSuper EightiesNu Spelen »
So Much CandySo Much CandyNu Spelen »
Fortunas FruitsFortunas FruitsNu Spelen »
StickersStickersNu Spelen »
Piggy FortunesPiggy FortunesNu Spelen »
Deuces Wild Multi HandDeuces Wild Multi HandNu Spelen »
Magic MushroomsMagic MushroomsNu Spelen »
Super Lucky FrogSuper Lucky FrogNu Spelen »
Caribbean StudCaribbean StudNu Spelen »
Jungle SpiritJungle SpiritNu Spelen »
Wild DiamondsWild DiamondsNu Spelen »
Master of MysteryMaster of MysteryNu Spelen »
Dead or AliveDead or AliveNu Spelen »
Lucky WitchLucky WitchNu Spelen »
Cool WolfCool WolfNu Spelen »
Magic PortalsMagic PortalsNu Spelen »
Groovy SixtiesGroovy SixtiesNu Spelen »
Relic RaidersRelic RaidersNu Spelen »
Jimi HendrixJimi HendrixNu Spelen »
Magic IdolMagic IdolNu Spelen »
Hot TwentyHot TwentyNu Spelen »
Hot SevenHot SevenNu Spelen »
Baccarat Pro Hoge InzetBaccarat Pro Hoge InzetNu Spelen »
Icy WondersIcy WondersNu Spelen »

Top Games

StarburstStarburstNu Spelen »
Mega FortuneMega FortuneNu Spelen »
Mega JokerMega JokerNu Spelen »
Funky SeventiesFunky SeventiesNu Spelen »
Icy WondersIcy WondersNu Spelen »
Live RouletteLive RouletteNu Spelen »
Geisha WondersGeisha WondersNu Spelen »
Hot CityHot CityNu Spelen »

Nieuws

Copyright © 2017 - www.internetroulette.org - Contact opnemen