Roulette Strategie
Online gokken met een roulette strategie kan goed zijn als je zoekt naar een goede manier van spelen. De perfecte roulette strategie bestaat niet, want er is geen één strategie die jou als speler een garantie op winst kan geven. Toch kan een goede strategie je wel helpen, want een systeem bij roulette is in staat om de kansen wel degelijk te verhogen. Een strategie kan op deze manier ervoor zorgen dat winsten eventueel een winst kunnen blijven en dat verloren rondes weer worden opgevangen bij komende inzetten. Welke strategie de beste is, valt te betwisten. Het is namelijk per speler verschillende op welke manier iemand graag wil spelen. Daarbij komt ook nog eens het feit dat een strategie bij roulette alleen goed kan werken als je hem zelf erg goed begrijpt. Eventueel kan je daarom de onderstaande systemen eens een keer proberen bij gratis roulette voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Labouchere
Dit roulette systeem, Labouchere, werkt met een getallenreeks van eigen keuze. Deze strategie kijkt naar de reeks getallen, waarbij de buitenste twee van de reeks het meest belangrijk zijn. Schrijf je bijvoorbeeld de reeks 1, 2, 3, 2, 1, dan zal de eerste inzet 2 zijn. Hierbij bepaal jij zelf de eenheid van inzetten in bedrag van bijvoorbeeld 10 of 50 cent per ronde. Wanneer je verliest voeg je de verloren inzet toe aan het einde van je reeks en ga je opnieuw de buitenste getallen bij elkaar opgeteld inzetten. Heb je gewonnen, dan moet je het eerste en het laatste getal doorstrepen en met een nieuwe inzet verder spelen. Met de Labouchere strategie heb je zo'n 50 procent kans op het behalen van winst. Hiermee is deze manier van spelen onder de casino spelers door de jaren heen erg populair geworden.

Fibonacci
Bij deze roulette strategie ga je spelen met meerdere getallen. Je begint met een inzet van 1 en zal bij verlies dit bedrag nog een keer inzetten. Verlies je de inzet dan nog een keer, dan tel je de twee voorgaande inzetten bij elkaar op en ga je verder spelen met een inzet van 2. Dit doe je net zolang totdat er een winst word behaald. Bij deze manier van inzetten is het belangrijk om bij een verlies een stap verder te gaan met inzetten en heb je gewonnen, dan doe je twee stappen terug in de reeks om je winst te nemen.

D'alembert
Deze manier van spelen is door de jaren heen erg populaire geraakt en zeer goed toe te passen. Je kiest hierbij voor het inzetten op vakjes als rood en zwart. Op het moment dat je verliest zet je één credit meer in. Win je met je inzet, dan zet je weer een credit meer in om toch altijd weer terug op 0 te komen. Hiermee heb je dus de kans om winst te pakken, maar bij meerdere malen verlies toch weer even te spelen.

Pivot
De Pivot roulette strategie is erg bekend. Hierbij worden de nummers bijgehouden die al eens in het roulette wiel gevallen zijn. Op het moment dat een nummer voor de tweede keer valt zet jij hier op in als "Pivot". Dit doe je 36 draaien lang totdat het nummer weer gevallen is of niet. Je zal begrijpen dat de winst groter wordt als jouw gekozen nummer eerder valt dan pas na 36 draaien. Om het spelen met deze strategie wat te verbeteren kan je kiezen om meerdere nummers te kiezen die dubbel zijn gevallen in een reeks.

One Hit Wonder
Tot slot is de One Hit Wonder strategie noemenswaardig om te bespreken. Deze manier van spelen gaat ervanuit dat elk nummer wel een keer zal vallen. Dit betekend dat volgens deze manier van spelen de kans groter wordt dat een nummer wel valt als deze al een hele tijd niet geweest is. Als je deze roulette strategie toe wilt passen moet je dus goed bijhouden waar het balletje de laatste rondes allemaal al gevallen is. Hieruit zet je alleen maar in op de getallen die nog niet zijn geweest om een verhoogde kans op winst tijdens het spelen te halen.

Speel nu de NIEUWSTE games

Tiki WondersTiki WondersNu Spelen »
Loose CannonLoose CannonNu Spelen »
Magic IdolMagic IdolNu Spelen »
Ghost PiratesGhost PiratesNu Spelen »
Pirates GoldPirates GoldNu Spelen »
Hot SevenHot SevenNu Spelen »
BlackjackBlackjackNu Spelen »
SimsalabimSimsalabimNu Spelen »
Blackjack ProBlackjack ProNu Spelen »
Magic LoveMagic LoveNu Spelen »
Jungle GamesJungle GamesNu Spelen »
Pontoon ProPontoon ProNu Spelen »
Wild WitchesWild WitchesNu Spelen »
Bonus KenoBonus KenoNu Spelen »
Deuces WildDeuces WildNu Spelen »
Shoot 4 GoldShoot 4 GoldNu Spelen »
CasanovaCasanovaNu Spelen »
RobotnikRobotnikNu Spelen »
Diamond MonkeyDiamond MonkeyNu Spelen »
Theme Park Tickets of FortuneTheme Park Tickets of FortuneNu Spelen »
Live BlackjackLive BlackjackNu Spelen »
Wild Wild WestWild Wild WestNu Spelen »
Live BaccaratLive BaccaratNu Spelen »
Fishy FortuneFishy FortuneNu Spelen »
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu Spelen »
Untamed Giant PandaUntamed Giant PandaNu Spelen »
Baccarat ProBaccarat ProNu Spelen »
Ladies NiteLadies NiteNu Spelen »
Pacific AttackPacific AttackNu Spelen »
Big Kahuna Snakes And LaddersBig Kahuna Snakes And LaddersNu Spelen »
FrankensteinFrankensteinNu Spelen »
ExcaliburExcaliburNu Spelen »
Basketball StarBasketball StarNu Spelen »
Golden PrincessGolden PrincessNu Spelen »
Demolition SquadDemolition SquadNu Spelen »
Deuces Wild Multi HandDeuces Wild Multi HandNu Spelen »

Top Games

StarburstStarburstNu Spelen »
Mega FortuneMega FortuneNu Spelen »
Mega JokerMega JokerNu Spelen »
Funky SeventiesFunky SeventiesNu Spelen »
Icy WondersIcy WondersNu Spelen »
Live RouletteLive RouletteNu Spelen »
Geisha WondersGeisha WondersNu Spelen »
Hot CityHot CityNu Spelen »

Nieuws

Copyright © 2017 - www.internetroulette.org - Contact opnemen